Ik ben in 1964 geboren in Heeswijk-Dinther. Het gezin waarin ik ben opgegroeid telde 7 kinderen, vader en moeder. Als oudste dochter heb je een speciale rol binnen het gezin. Dit werd ik me later bewust.

Nu heb ik zelf een familie met 3 mooie opgroeiende kinderen.

DSC 1161

Na mijn studie als verzorgende ben ik gaan werken in de thuiszorg. Dit werk bestond voornamelijk uit het verzorgen van de medemens op lichamelijk vlak en het huishouden draaiende houden.

Na enkele jaren ben ik de opleiding gaan doen voor Gespecialiseerd Gezinsverzorgende. Dit omdat ik meer invulling wilde geven aan mijn leven. En de medemens op het emotionele en sociale vlak wilde ondersteunen. In deze tijd kwam ik erachter het prettig te vinden om anderen te kunnen helpen om inzichten te krijgen in hun proces waarin ze zich bevonden, zodat de cliĆ«nt de situatie zelf kon veranderen.

In 1992 kreeg ik een auto-ongeluk waarbij ik een whiplash opliep. De reguliere geneeskunde kon mij niet verder helpen en ben ik in aanraking gekomen met de alternatieve sector. Hier vond ik wat ik nodig had. Steun, een luisterend oor, een andere kijk op ziek zijn. Mijn interesse was gewekt. En de whiplash werd behandeld door acupunctuur. Door middel van meditatie kreeg ik inzichten in mijn proces en waarom ik een whiplash kreeg op dit moment in mijn leven.
Na vele gebeurtenissen, cursussen, workshops, trainingen en opleidingen ben ik waar ik nu ben:

Holistisch Energetisch Therapeut.

Augustus 2011: als gevolg van een auto-ongeval weer een whiplash. Wederom een groot omslagpunt in mijn leven. Doorgaan hoe ik bezig was of toch mijn passie volgen? Het laatste is het geworden. De medemens helpen met inzichten, bewustwording, begeleiden, coachen, ondersteunen, en een stukje meelopen tijdens het bewustwordingproces d.m.v. mijn levenservaring en wijsheid, massage, Malva Therapie en meditatie. En dit vol passie, liefde, compassie en empathie.

 

Opleidingen

Afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen en verplichte bijscholingen (HBO) gevolgd. De beroepsopleiding van Malva Therapie, de Medische Basis Kennis (MBK), de Psychosociale Basiskennis (PSBK). Hypnose en de trainingen die daarbij horen. Dit alles om mezelf te ontwikkelen vanuit interesse maar ook om geaccrediteerd te blijven.